2007. nov. 18.


Az egész szerintem 2005-ben az Earthshaker fesztiválon kezdődött, ahol a fesztivál nagyon a manowarról szólt! Ezt láthatjuk a dvd-n is! Ez után jöhetett az ötlet, hogy kéne egy saját fesztivál! És mivel van saját kiadójuk, a Magic Cirlce Music, így lett MCF, azaz Magic Circle Festival! Az egyik legnagyobb bázisuk szívében rendezték meg, Németországban, Kassel mellett, Bad Arolsenben! A fesztivál építéséről a hivatalos blogon is láthattunk videókat, stb..
És lőn fesztivál 2007. július 6-7-én, napi 10 Euróért, mert ezzel akarta Joey meghálálni a fanok hűségét!

A fesztiválon 25.000 manowarrior gyűlt össze! Az egészet felvették, amiről most a blogunkon is van jobb oldalt egy Neil Johnsonos videó! Ez a MCF 1- dvd. A színpad 40 m széles, 16 m mély, 70 tonnát nyom, és a PA rendszer 250.000 watt energiát igényel, a világítás 442.000-et!
A dvd-ről a http://www.manowar.lap.hu/ fórumán olvashat mindenki, a hírlevélben! Fordítva van le ottan e!

A következőn ez várható:
- 4 nap metál őrület
- 20.000 ingyen sör
- 20.000 ingyen új single (maxi)
- 4 chopper kisorsolása
- 6 klasszikus album eljátszása
- 115$ / 80 Euro a legnagyobb heavy metal eseményért az évben

Szerdán, július 9-én kezdődik délben. A végén rituálisan elégetik azt a hajót, amit a 2007-es turné közben használtak, mint színpadi elem! A nyitónapon (amikor történik is valmi) akkor mindenki találkozhat a manowarral, holyhellel, stb.! És autógrammkérés, fénykép stb! HAIL! :P Aznap mindenki meghallgathatja a soundcheck-et, azaz a behangolást vagy ilyesmit... Azap éjfélkor a sokat várt új dvd vetítése lesz! A dvd a HELL ON EARTH PART V !!! A dvd a napokban (akkor) jelenik meg, így megvásárolható lesz! Továbbá kisorsolásra kerül Aza 4 egyedi motor, amivel a zenekar a címlapokon és most még a zenekar tagjainak a motorjai!
És a Metál Királyai eljátsszák az első 6 albumukat!!!! A fesztivál most 80 Euro, de a megrendelt jegyhez megkapod az uj dvd-t és egy MCF-es pólót! További információ a fórumon, a manowar.com-on, vagy a magiccirclemusic.com-on található!
Hail and Kill! Fuck the world!



Nincsenek megjegyzések: